Фирмата работи със качествените продукти на марката „Salamander“ и „Profi Link“ .

Фирмата работи основно с моделите:
– Streamline 76
– Bluevolution

– Първокласно качество – Профилите Salamander напълно отговарят на немския стандарт за качество – RAL GZ 716/ т. 1 и т. 7, както и на европейската норма EN 12608:2003. Компанията произвежда само профили от клас А и няма изнесено производство в други държави.

– Съчетание на отделните профилни системи – В ядрото на философията на компанията стои перфектното съчетание на отделните профилни системи – Design 2D, Design 3D, Streamline 76, Streamline Vision, bluEvolution и Brugmann AD, както и система за кепенци.

– Многообразие на форми – Особено внимание е отделено на геометрията и външния дизайн на профила. Съчетанието от меки линии и смели футуристични решения отличават профила от останалите марки на пазара. Всички отделни профилни системи предлагат избор за права, скосена и заоблена оптика.

– Брилянтна повърхност и искрящо бял цвят на профила – „Salamander“ особено се гордее със специалната си рецептура за постигане на брилянтната повърхност и искрящо белия цвят на профила, несравним с останалите марки на пазара.

– Богата цветова гама – За декориране на профилите в цветова гама, състояща се от над 1600 цвята, производителят влага висококачествено декориращо фолио от реномираните марки Renolit и Cova, при стриктно спазени изискванията на стандарт RAL – GZ/716 т. 7.

– Перфектна функционалност в съчетание с лесна поддръжка – Специалното покритие и гланцирана повърхност на профила затрудняват полепването на замърсяващи частици по повърхността му и улесняват максимално неговото почистване и поддръжка.

– Високи изисквания за термо- и шумоизолация – Благодарение на голямата си конструктивна ширина /60 мм, 73 мм, 76 мм и 92 мм/, позволяваща вграждане на различни стъклопакети до 60 мм, както и на поместените във вътрешността на профила камери /3, 4, 5, 6 и 7 камери/ профилните системи на „Salamander“ показват високи показатели за термо- и шумоизолация, напълно съответстващи на европейските стандарти.

Технически параметри:

Конструктивна ширина – 76 мм;

Брой камери – 5;

Стъклопакет – до 48 мм, включително двукамерен;

Коефицент на топлопроводимост – 1,3 W/m2K;

Индекс на шумоизолация – 47 dB;

Основни пазарни предимства на системата:

Произвеждана само и единствено в Германия съгласно немския стандарт за качество RAL GZ – 716;
Профили от клас А според европейската норма EN 12608:2003;
Изключително дълъг живот – над 60 г.;
Права и заоблена оптика;
Светлорезистентна и силно устойчива на климатични въздействия;
Атрактивен дизайн в съчетание с висока функционалност;
Максимално лесно почистване и поддръжка;
Брилянтно бял цвят и блестяща повърхност;
Възможност за едностранно или двустранно фолиране в богата цветова гама: 1600 цвята по RAL, включително 12 стандартни имитации на дърво;
100% възможност за рециклиране и превъзходен екобаланс;

Важно: Оптимално съотношение качество – цена!

Основни профилни комбинации:

Профилна комбинация със заоблено крило – 250220/251226

Профилна комбинация с право крило – 250220/251020

Фирмата работи основно с модел „Premium“.

Изолация

Изключителният коефициент на топлопреминаване позволява достигането на европейските стандартите за енергоспестяване, дори и с нискобюджетните еднокамерни стъклопакети.

Шумозащита

Шумозащитата достига до отлична тестовата стойност с нормален стълопакет, а със специални стъкла се достигат значително по-високи стойности.

Стъклопакет

Дебелина на стъклопакета до 36мм прави възможно поставянето на най-модерните топло и шумозащитни стъкла.

Уплътнение

Резултатите от тестовете за пригодност по отношение на въздухопропускливост и плътност при проливен дъжд отговарят на най-високите изисквания.

Сигурност

Монтираните в профилната система и завити в армировката обкови предлагат висока степен на базисна противовзломност. Без проблем се достигат и степените на противовзломност от клас WK1, WK2 и WK3.

Живот

Висококачествени и издържливи, продуктите PROFILINK се открояват с дълготраен период на експлоатация.