Щори, Сенници

Фирмата предлага голямо разнообразие от качествените продукти на „KAMAX“.

Елегантни и стилни в актуални цветове и разнообразни материи…
Вертикалните щори са модерната алтернатива на завесите. Те съчетават предимствата на ламелната щора, която позволява пълен контрол на светлината, с тези на текстила – непреходен елемент в интериора. Предлагаме широк цветови и ценови диапазон, като прекрасно допълнение на дома, офиса, хотела. Отделните видове материи и цветове, от полупрозрачни до напълно затъмняващи Black Out, имат различна степен на пропускане и абсорбиране на светлина в отговор на конкретните Ви нужди.
Текстилите са с обработка, за да не задържат прах и не абсорбират нежелани миризми. Механизмите са лесните за експлоатация, надеждни и практични.
Вертикалните щори са най – доброто решение при засенчване на големи прозорци, витрини, плъзгащи се прозорци или цели стени.
Изработваме вертикални щори за наклонени или дъгообразни прозорци.
Вертикалните щори могат да се задвижват ръчно или чрез електромотор.

Създайте си светлинен комфорт …

Хоризонталните щори са най-често използвания продукт за вътрешно засенчване. Те предлагат стил и контрол на светлината и видимостта на достъпни цени.
Разнообразието от цветове и модели, лесната употреба и поддръжка, дискретният дизайн ги правят подходящи да защитят от слънцето както дома, така и офиса. Същевременно хоризонталните щори представляват идеалното решение за мокри помещения, където висока влажност и температурни промени могат да увредят щорите от текстил или естествени материали.
Изработени са от алуминиеви ламели с ширина 16 или 25 мм с цветно лаково покритие, което не избелява, и разнообразни висококачествени управляващи механизми.

Направете живота си по-лесен, а бизнеса – по-успешен…
Нуждаете се от засенчване, за да предпазите от слънцето и атмосферните условия терасата си, детската площадка или да осигурите в предната част на дома си място, където да четете с наслада? Нашите сенници са правилният избор!
Модерни и практични, сенниците на Камакс ще Ви защитят от вредните слънчеви лъчи и дъжда, ще разширят дома Ви извън неговите стени. С избора на подходящ модел можете да превърне терасата, зимната градина или двора в любимото място за цялото семейство и да допринесете за доброто настроение дори в обикновен ден.
Предлагаме разнообразие от модели сенници с различни форми на алуминиевата конструкция и богатата колекция PVC и акрилни платове. Качествените материали и професионалната изработка гарантират дълг период на експлоатация.
Камакс предлага както обикновено, така и високотехнологично засенчване. Задвижени и управлявани с автоматиката на Somfy нашите тенти осигуряват точния баланс между светлина и топлина в дома, дори когато Ви няма.
Предпазете Вашия дом от прегряване със сенници Камакс!

Scroll Up